Voor wie is Center geschikt

Center biedt mogelijkheden voor
verschillende branches


Als bedrijf wil je dat je medewerkers goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen het bedrijf. Sommige medewerkers zijn niet alle dagen op kantoor, ze werken vanuit huis of zijn veel buiten de deur. Hierdoor krijgen ze niet alle ontwikkelingen mee en dat kan in sommige gevallen leiden tot miscommunicatie of onnodige discussies.

Of het nu een restaurant, ziekenhuis of hogeschool betreft, Center biedt vele mogelijkheden voor verschillende branches.


Horeca & Leisure

Kom snel in contact met de mensen die de klanten bedienen met een glimlach

 

Een bekende uitspraak in de horeca is ‘de klant is koning’. Maar hoe zit dat met je personeel? Klanten zijn belangrijk, maar je personeel ook. Of je nu werkzaam bent in een hotel, restaurant, pretpark, lunchroom, vakantiepark of café, de meeste bedrijven vragen om een goede planning en duidelijke communicatie. Center helpt hierbij.

Center biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om werkroosters van collega’s te bekijken, een dienst te ruilen of om nieuwe werknemers kennis te laten maken met de werkstructuur. De klant is koning, maar het personeel staat centraal dankzij Center.

Voor wie is Center App geschikt - Horeca & Leisure

Retail

Bereik direct de werknemers op de winkelvloer

 

De retail branche is een brede sector waar veel winkel(formule)s onder vallen. Of je nu in de kledingbranche, elektronica of persoonlijke verzorging werkt, een handige app waar alle informatie staat met betrekking tot het bedrijf is een echte must.

Informatie over medewerkers, bedrijfsoverleg en -trainingen als agenda items weergegeven en de mogelijkheid om foto’s en video’s te delen, het kan allemaal met de Center app.

Voor wie is Center App geschikt - Retail

Zorg en Welzijn

Geef de informatie die ze nodig hebben, waar en wanneer zij dat willen

 

In de branche zorg & welzijn staat het welzijn en het verzorgen van mensen op nummer een. Maar hoe zit het met het welzijn van je personeel? Het maakt niet uit of je werkzaam bent in de verpleging, jeugdzorg of thuiszorg, om je werk goed en met passie uit te voeren is er goede interne communicatie binnen de organisatie nodig.

Met Center maak je inzichtelijk welke protocollen en procedures er wanneer gelden en dankzij het personeelshandboek weet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt. Daarnaast zijn er ook nog genoeg mogelijkheden om leuke dingen met elkaar te delen. Kortom, een mooie toevoeging voor alle organisaties en/of teams in de zorg.

Voor wie is Center App geschikt - Zorg & Welzijn

Veiligheid & beveiliging

Als 24/7 organisatie steek je niet zo makkelijk even alle koppen bij elkaar, maar je kan wel 24/7 al je mensen bereiken met belangrijke berichten

 

Geen dag is hetzelfde in de branche Veiligheid en Beveiliging. Werken als bijvoorbeeld een politieagent, beveiliger of marinier neemt ook de nodige risico’s met zich mee. Alleen al om deze reden is het van belang dat medewerkers altijd en overal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie. Alles moet zo op elkaar afgesteld zijn dat er geen miscommunicatie mogelijk is. Center zorgt daarvoor.

Altijd direct in contact met collega’s en als er een belangrijke mededeling gedaan moet worden kan dit door middel van een pushbericht. En dat allemaal in één centrale omgeving, Center.

 

Voor wie is Center App geschikt - Veiligheid & Beveiliging

Onderwijs

Eenvoudige en snellere communicatie tussen leraren

 

Het idee van onderwijs is om mensen, kinderen en volwassenen, kennis op te laten doen van allerlei onderwerpen. Goed onderwijs begint bij goede communicatie vanuit de onderwijsinstelling.

Het delen van lesmateriaal en het opzoeken van lesroosters is nog nooit zo makkelijk geweest met Center. Ook vergeten leraren nooit meer een vergadering of (ouder)gesprek dankzij de agenda feature. Een slimme les begint bij Center.

 

Voor wie is Center App geschikt - Onderwijs

Bouw & Techniek

Jouw vakmensen zijn dag in dag uit ergens in het land aan de slag

 

In de bouw branche is elke dag anders. Veel werknemers zijn op locatie aan het werk en krijgen niets mee van wat er op kantoor allemaal speelt. Dankzij Center is dat verleden tijd.

Houdt je mensen eenvoudig op de hoogte via interne nieuwsberichten, deel de laatste ontwikkelingen, blijf attent en weet wanneer je personeel jarig is of een jubileum te vieren heeft. Allemaal leuke en handige functionaliteiten die ervoor zorgen dat medewerkers zich betrokken voelen bij het bedrijf.